ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πήρε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός και κλείδωσε το πλεονέκτημα

Δυσκολεύτηκαν στο τέλος οι «πράσινοι» αλλά νίκησαν με 85-80 μετά από θρίλερ… 

Ο Παναθηναϊκός, μετά από θρίλερ όπως εξελίχθηκε το ματς, νίκησε 85-80 τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι που έγινε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και έκανε το 2χ2 απέναντι στους Πειραιώτες και πλέον πηγαίνει στα play offs με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. 
Οι παίκτες του Αταμάν ανέβηκαν στο 15-0, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Ο Παναθηναϊκός στηρίχθηκε στον Κέντρικ Ναν στο πρώτο μέρος, είχε τον έλεγχο και κάλυψε την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα που έπαιξε μόλις 7:11 πριν αποχωρήσει με πρόβλημα στους προσαγωγούς. 
Πολύ καλοί ήταν και οι Γκραντ, Γκριγκόνις, Μήτογλου σε μία βραδιά που οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πιο αποτελεσματικοί.
Οι Πειραιώτες που έπεσαν στο 13-2,έχασαν τον Μιλουτίνοφ με διάστρεμμα στο 23΄ενώ δεν είχαν στην διάθεση τους και τον Φαλ. Ξεχώρισε ο Πετρούσεβ, με τους Γουόκαπ, Γκουίλιαμς Γκος, Πίτερς, να ακολουθούν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση στο ημίχρονο του αγώνα, καθώς ένα καλάθι 2 πόντων του Άλεκ Πίτερς 8΄,22΄΄ πριν το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου μέτρησε για 3 πόντους. Οι διαιτητές δεν μπήκαν στη διαδικασία να το ελέγξουν.
Τα δεκάλεπτα: 23-18, 44-42, 63-54, 85-80.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button