Δ/Σ ΕλλάδαΔυτική ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Υποψήφιος για την προεδρία της ΠΕΔ ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας

Στις 13 Φεβρουαρίου 2023 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου στη Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Ελλάδας.

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος-δήμαρχος Καλαβρύτων, σημερινός πρόεδρος- θα είναι εκ νέου υποψήφιος για πρόεδρος  στην Περιφερειακή Ενωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας και όλα δείχνουν πως τη θέση θα διεκδικήσει ξανά και ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας  με πολύ καλές προϋποθέσεις μάλιστα.

«Ο συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» θα στεγάσει όλους εκείνους τους αυτοδιοικητικούς που θα παλέψουν τα επόμενα χρόνια για μια Περιφερειακή Ένωση Δήμων που θα προχωρήσει μπροστά με σχέδιο, διεκδικήσεις και επιτυχίες», σημειώνει ο δήμαρχος Θέρμου.

Η ανακοίνωση του Σπύρου Κωνσταντάρα: 

Στις 13 Φεβρουαρίου 2023 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου στη Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Ελλάδας.

Με την παρότρυνση δημάρχων και δημοτικών συμβούλων από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και με την εμπειρία της προηγούμενης θητείας μου ως μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ διαμορφώνουμε ένα ψηφοδέλτιο που θα εκφράσει μια νέα θεσμική παρέμβαση στα θέματα της Αυτοδιοίκησης που απασχολούν τους δημάρχους και τα δημοτικά συμβούλια της Δυτικής Ελλάδος.

Ο συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» θα στεγάσει όλους εκείνους τους αυτοδιοικητικούς που θα παλέψουν τα επόμενα χρόνια για μια Περιφερειακή Ένωση Δήμων που θα προχωρήσει μπροστά με σχέδιο, διεκδικήσεις και επιτυχίες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Σπύρος Κωνσταντάρας
Δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button