ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Παίρνει πάνω του τα τεχνικά έργα ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Το χαρτοφυλάκιο των τεχνικών έργων το αναλαμβάνει ο ίδιος ο νέος δήμαρχος Μανώλης Μενεγάκης, ο οποίος παίρνει επίσης επ’ ώμου και την εποπτεία των δημοτικών ενοτήτων Νεάπολης και Βραχασίου-Μιλάτου

Μια μικρή απορία προξένησε τις προάλλες η ανακοίνωση του νέου εκτελεστικού σχήματος στον Δήμο Αγίου Νικολάου καθώς από τα χαρτοφυλάκια και τα ονόματα των αντιδημάρχων απουσίαζε αυτό των τεχνικών έργων.

Τελικά, η απορία λύθηκε καθώς το χαρτοφυλάκιο των τεχνικών έργων το αναλαμβάνει ο ίδιος ο νέος δήμαρχος Μανώλης Μενεγάκης, ο οποίος παίρνει επίσης επ’ ώμου και την εποπτεία των δημοτικών ενοτήτων Νεάπολης και Βραχασίου -Μιλάτου.

Αναλυτικότερα, μετά την ανακοίνωση για τον ορισμό  εννέα αντιδημάρχων καθώς και προτεινόμενων προέδρων στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης, επιθυμώντας – όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση – να προσδώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και συμβολισμό, αναλαμβάνει ο ίδιος τα εξής:

  • Τον τομέα εποπτείας των χωρικών Δημοτικών Ενοτήτων Νεάπολης και Βραχασίου – Μιλάτου.
  • Τον τομέα Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης, με αφορμή την παραπάνω απόφαση, τόνισε: «Δεσμευτήκαμε για την αναβάθμιση της καθημερινότητας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε κάθε δημοτική ενότητα του Δήμου μας. Πρώτος ο ίδιος  ως δήμαρχος, αλλά και οι νέοι αντιδήμαρχοι, αναλαμβάνουμε την ευθύνη υλοποίησης του σχεδίου μας, σε όλο το εύρος του δήμου, για να υπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας».

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button