ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Άντε βγάλτε άκρη με τις γιορτές

Τον Μάη θεωρητικά θα πρέπει να τον “πιάσουμε” την Τρίτη, οπότε και μεταφέρεται η Εργατική Πρωτομαγιά, αλλά προβλέπεται ότι θα είναι ημέρα ανάπαυλας από το φαγοπότι και την οινοποσία των προηγούμενων ημερών

Εορταστική σύγχυση και χοληστερίνη στα ύψη… προ των πυλών. Στις Ειρήνες θα ευχηθούμε χρόνια πολλά για την ονομαστική τους εορτή μαζί με τις Αναστασίες και τους Τάσους, ανάμεσα σε «Χριστός Ανέστη» και «Αληθώς ο Κύριος», σουβλιστά αρνιά και κόκκινα αβγά.

Οι Γιώργηδες θα γιορτάσουν τη Δευτέρα του Πάσχα με τα απομεινάρια από το πασχαλινό τραπέζι και κάτι εξτρά σε κρεατικό στο κάρβουνο – πλην αρνιού εννοείται – έτσι για το καλό.

Τον Μάη θεωρητικά θα πρέπει να τον πιάσουμε την Τρίτη, οπότε και μεταφέρεται η Εργατική Πρωτομαγιά, αλλά μην περιμένετε και πολλά πολλά… ούτε από μαγιάτικα στεφάνια και κολαΐνες, ούτε από ψησταριές σε ολάνθιστους αγρούς.

Για ημέρα ανάπαυλας από το φαγοπότι και την οινοποσία τη βλέπω την τρίτη σερί αργία για τους περισσότερους. Με κάτι ελαφρύ και άνευ πρωτεΐνης για φαγητό και τον καναπέ να αναστενάζει… 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button