Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Σπερχειάδα: «Aνανέωση εμπιστοσύνης» έδειξε η εκλογική ομιλία του Γιώργου Χαντζή

Σε μια κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Σπερχειάδας, ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Μακρακώμης, Γιώργος Χαντζής, παρουσίασε τον συνδυασμό του “Δύναμη Προοπτικής”, το βράδυ της Δευτέρας (7/8).

Όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς, αυτό που ζήσανε χτες στην Σπερχειάδα, δεν ήταν εκλογική ομιλία, αλλά «ανανέωση εμπιστοσύνης» στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιώργου Χαντζή.
Όπως δήλωσε ο κ. Χαντζής: “Σε αυτήν την σημαντική στιγμή, που οι προκλήσεις και δυσκολίες είναι συνεχόμενες παγκοσμίως, η ανάγκη για συνεργασία και συνοχή είναι ανεκτίμητη. Για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε Ενωμένοι το ταξίδι για έναν δυναμικό, ανεξάρτητο και ισχυρό Δήμο!

Το σύνθημά μας “Ενωμένοι συνεχίζουμε” ενισχύει αυτή μας την πίστη στη δύναμη της ενότητας και στην αξία της ομαδικής προσπάθειας.

Μέσα από αυτήν τη συνάντηση, θέλουμε να συμπράξουμε για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε από κοινού ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.”

Δείτε φωτογραφίες:

Από αριστερά ο Γιώργος Φλέγκας (υποψήφιος στην Κοινότητα Γαρδικίου), ο Γιάννης Βασιλείου (πρόεδρος Κ. Γαρδικίου και υποψήφιος) και ο Γιώργος Χριστόπουλος (υποψήφιος στην Κ. Γαρδικίου)
Ο Πάνος Κοντογεώργος

The post Σπερχειάδα: «Aνανέωση εμπιστοσύνης» έδειξε η εκλογική ομιλία του Γιώργου Χαντζή appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button