Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Σάμος: Δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο σπίτι”

Mετά από πολύχρονη ταλαιπωρία, αγωνία και πολλές ώρες απλήρωτης εργασίας δικαιώθηκαν οι 9 εργαζόμενοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ανατολικής Σάμου ενώ την Τρίτη 1η Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η επίσημη ορκωμοσία τους, υπό το Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γεώργιο Στάντζο, στην αίθουσα τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Οι εργαζόμενοι του προγράμματος για πολλά χρόνια δούλευαν για το Δήμο χωρίς να είναι μόνιμοι εργαζόμενοι. Πλέον 9 εργαζόμενοι είναι μόνιμοι υπάλληλοι και εντάσσονται στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ενώ το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» γίνεται λειτουργική υπηρεσία που ανήκει στην οργανωτική δομή του Δήμου στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας.

Να σημειώσουμε, ότι το πρόγραμμα προσφέρει αναγκαίες υπηρεσίες σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού (ηλικιωμένους, ΑμεΑ κ.ά) κατ’ οίκον. Μετά από πολυετή διεκδίκηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων, ο Δήμαρχος, ευχήθηκε σε όλους καλή συνέχεια στο εξαιρετικά δύσκολο έργο της παροχής υπηρεσιών υγείας σε ηλικιωμένους και ευάλωτες ομάδες πολιτών, που το έχουν ανάγκη για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Διαβεβαίωσε τους νέους μόνιμους υπαλλήλους ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι Αντιδήμαρχοι αλλά και οι Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων του Δήμου θα είναι δίπλα στους υπαλλήλους σε όποιο ζήτημα τυχόν ανακύψει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button