Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας σε Λέσβο, Χίο και Σάμο

Επίσκεψη στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο οποίος θα μεταβεί στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο από την Κυριακή 21 έως την Παρασκευή 26 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα νησιά θα έχει συναντήσεις εργασίας με φορείς, όπως η Περιφέρεια Β. Αιγαίου, οι δήμοι, οι Μητροπόλεις και εθελοντικούς συλλόγους για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας και για την ευαισθητοποίηση των κατοίκων και εθελοντικών συλλόγων των νησιών αυτών. Επίσης, θα επισκεφτεί τα Νοσοκομεία των νησιών και τα αντίστοιχα τμήματα αιμοδοσίας για την αξιολόγηση του έργου τους αναφορικά με τη συλλογή αίματος, την ενημέρωση για πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση του έργου τους και την επίλυσή τους σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των εν λόγω νοσοκομείων.

Στο πλαίσιο αυτό είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη των τοπικών Μ.Μ.Ε. στην προβολή της σημασίας που έχει η επίτευξη επάρκειας αίματος στην περιοχή όπως και σε όλη την επικράτεια και ως εκ τούτου, θα προγραμματιστούν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ όπου είναι εφικτό. Η επίσκεψη στο Γ.Ν. Μυτιλήνης θα γίνει τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 10.00-10.30 περίπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Καμπούρη Γεώργιο εφόσον είναι εφικτό και με τα στελέχη του Τμήματος Αιμοδοσίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button