Διεθνής επικαιρότητα

Το efood για ακόμα μία χρονιά ενώνει τις δυνάμεις του με το «Μαζί για το Παιδί» προσφέροντας πασχαλινά γεύματα σε χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered, το efood για ακόμη μία χρονιά σε συνεργασία με το Μαζί για το Παιδί, μοιράζει πασχαλινά γεύματα σε χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Για 2 εβδομάδες, οι χρήστες του efood μπορούν να κάνουν δωρεά 1€ στο Μαζί για το Παιδί πατώντας το σχετικό banner ή κάνοντας δωρεά με την αποστολή της παραγγελίας τους. Κάθε δωρεά, θα μετατραπεί σε πασχαλινά γεύματα για οικογένειες και παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιοποιώντας το πνεύμα ομαδικότητας και τη θέληση για προσφορά των ανθρώπων της σε συνδυασμό με την πολύτιμη συμβολή των χρηστών της, η #1 υπηρεσία delivery, πιστή στις κοινωνικές της δράσεις, βρίσκει πάντα τρόπο να συνεισφέρει στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και παραμένει στο πλευρό των ανθρώπων που χρειάζονται κάθε μορφής ενίσχυση, μέσω του προγράμματος Love Delivered.

Κάνε κι εσύ τη δωρεά σου μέσα από την παραγγελία σου ή πατώντας το σχετικό banner από τις 29 Απριλίου έως και τις 12 Μαΐου και γίνε μέρος της αλυσίδας αγάπης που θα βοηθήσει, για ακόμα μία χρονιά, τα παιδιά που έχουν ανάγκη να απολαύσουν τα πασχαλινά τους γεύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button