ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μπέλιγχαμ: “Ο κόσμος πιστεύει ότι οι Άγγλοι δεν μπορούν να παίξουμε στο εξωτερικό, θέλω να τους αποδείξω ότι είναι λάθος”

Ποδόσφαιρο

Μπέλιγχαμ: “Ο κόσμος πιστεύει ότι οι Άγγλοι δεν μπορούν να παίξουμε στο εξωτερικό, θέλω να τους αποδείξω ότι είναι λάθος”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ  έχει μια εκπληκτική σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο της σκέλος, όντας ένας εκ των κορυφαίων παικτών του Κάρλο Αντσελότι φέτος (αν όχι ο καλύτερος).

Ο Άγγλος μέσος μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ (UNIVERSO REAL MADRID) και το επεισόδιο που αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρθηκε στους Άγγλους ποδοσφαιριστές.

Ο νεαρός μέσος δήλωσε ότι είναι λάθος η άποψη των φιλάθλων ότι οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να πετύχουν εκτός Αγγλίας και ότι δεν έχουν τα χαρακτηριστικά να το πετύχουν, κάτι που προσπαθεί να αποδείξει και ο ίδιος με τις εμφανίσεις του.

Θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά για τους Άγγλους παίκτες. Πάντα υπήρχε αυτό το στίγμα, για τους Άγγλους που παίζουν στο εξωτερικό. Νομίζω ότι ο κόσμος πάντα πίστευε ότι δεν έχουμε τα κατάλληλα χαρακτηριστικά γι’ αυτό, οπότε αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που προσπαθώ να αποδείξω ότι είναι λάθος“.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button