Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

‘Ηλιαχτίδα’: Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά υλοποιείται το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

Ο Σύλλογος Ηλιαχτίδα ενημερώνει τους γονείς των παιδιών με αναπηρία για την υλοποίηση για έβδομη συνεχή χρονιά του κατασκηνωτικού προγράμματος ένταξης σε συνεργασία με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του ΤΕΦΑΑ Σερρών, του ΑΠΘ και την κατασκήνωση YUPPI CAMP.

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται υπό την επιστημονική εποπτεία και καθοδήγηση του ΑΠΘ και του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του ΤΕΦΑΑ Σερρών δομημένο και εξατομικευμένο για τα παιδιά με αναπηρία.

Η ηλιαχτίδα συνεχίζει μία πορεία που ξεκίνησε πριν από έντεκα χρόνια , έβδομη φορά όμως σε συνεργασία με έναν επιστημονικό φορέα. Είναι μία καλή ευκαιρία για ένταξη των παιδιών σε μία μικρή κοινωνία όπως είναι η κατασκήνωση.

Όσοι γονείς παιδιών με αναπηρία ενδιαφέρονται να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο στο τηλ. 6947894839.

Όσοι γονείς έχουν τις προϋποθέσεις για δωρεάν VOUCHER μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ έχουν προθεσμία να κάνουν τη διαδικασία στον ΟΑΕΔ μέχρι ΔΕΥΤΕΡΑ 13/05/2024.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος                         Ο Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος             Χατζής Βασίλειος




Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button