ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μάχη των γιατρών για να σώσουν τη ζωή και την όραση του γαμπρού από τα Μάλια που «έφαγε» σφαίρες στην Αθήνα – Κοντά στη λύση του μυστηρίου η ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδελφός του γαμπρού, Γιάννης Ο., ναι μεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, αλλά έχει συνέλθει, ενώ εκτός κινδύνου βρίσκεται ο τρίτος τραυματίας, φίλος τους, Φραγκίσκος Ρ.

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή και να σώσουν και την όραση του «φρεσκοπαντρεμένου» γαμπρού Δημήτρη Ο., από τα Μάλια που τη νύχτα έφαγε σφαίρα στο κεφάλι από αγνώστους, έξω από νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, δίνουν σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί στο «Γεννηματάς».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδελφός του Γιάννης Ο., ναι μεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, αλλά έχει συνέλθει, ενώ εκτός κινδύνου βρίσκεται ο τρίτος τραυματίας, φίλος τους, Φραγκίσκος Ρ.

Την ίδια στιγμή στη ΓΑΔΑ λαμβάνονται καταθέσεις από τους υπόλοιπους Κρητικούς της παρέας, ενώ ήδη οι πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι έχουν «σαρωθεί» οι κάμερες από την περιοχή και η Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ταυτοποίηση των δραστών, παρά το γεγονός ότι επέβαιναν σε μαύρο τζιπ, χωρίς πινακίδες.

Διαβάτε επίσης►Αγωνία και θρήνος στα Μάλια: Σοβαρά ο γαμπρός, ο αδερφός του κι ένας φίλος τους από σφαίρες στο κεφάλι σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα – Όλο το χρονικό της “τυφλής” επίθεσης (vid)

Υπενθυμίζεται ότι στο Νοσοκομείο Γεννηματάς νοσηλεύονται τα τρία θύματα της αιματηρής επίθεσης με πυροβολισμούς στο Γκάζι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν φτάσει και οι συγγενείς τους από την Κρήτη.

Οι τρεις Μαλιώτες δέχθηκαν σφαίρα στο κεφάλι/πρόσωπο, ενώ τα δύο αδέλφια έχουν πιο σοβαρά τραύματα και έχουν παραληφθεί από τους νευροχειρουργούς, όπως γράφει το protothema.gr. Ο 29χρονος φίλος τους είναι πιο ελαφρά τραυματισμένος και έχει παραληφθεί από τους γναθοχειρουργούς.

Ο πατέρας του 29χρονου που δέχθηκε τη μία από τις τουλάχιστον 7 σφαίρες του πιστολέρο μίλησε στο protothema.gr και είπε πως ο γιος του δεν είναι παιδί που μπλέκει σε καβγάδες ενώ ο ίδιος δεν έχει καμία ενημέρωση για το τι συνέβη τα ξημερώματα έξω από το club.

«Είναι πολύ καλό παιδί, δεν έχει σχέσεις με καβγάδες και τέτοια πράγματα. Μόλις προσγειώθηκα με το αεροπλάνο και είμαι στο δρόμο για το νοσοκομείο. Ακόμα, δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί», λέει ο πατέρας του 29χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλοι από την Κρήτη διασκέδαζαν σε μεγάλη πίστα επί της οδού Πειραιώς και λίγο μετά τις 3 τη νύχτα κατευθύνθηκαν προς το Γκάζι για να συνεχιστεί το γλέντι. Ωστόσο, το bachelor για το γάμο ενός από την παρέα που θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου είχε τραγική κατάληξη.

Αυτοί είναι οι δύο 29χρονοι που δέχτηκαν τα πυρά του πιστολέρο έξω από το κλαμπ. Ο τρίτος τραυματίας, 34 ετών, είναι αδελφός του ενός 29χρονου.

Μαλιώτης, Γκάζι, πυροβολισμοί

Πώς συνέβη ο καβγάς έξω από γνωστό κλαμπ 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται μία παρέα με έξι-επτά άνδρες από την Κρήτη οι οποίοι διασκέδαζαν στην περιοχή από νωρίς καθώς ένας εξ’ αυτών πρόκειται να παντρευτεί στις 29 Δεκεμβρίου.

Η παρέα πέρασε από διάφορα νυχτερινά καταστήματα και περίπου στις 3:00 πήγαν στο ένα κλαμπ. Κατά τις 6:00 βγήκαν και πήγαν να φάνε σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου πλησίον από το κλαμπ Esqape.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λίγη ώρα αργότερα και ενώ δύο – τρία από τα άτομα αυτά έτρωγαν κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί Range Rover. Το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δυο άτομα πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός κατέβηκαν και τους προσέγγισαν.

Ένας εκ των δυο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το ΥΔΕΖΙ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button