ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΗΡάκλειο: Περί αυτοκριτικής ΣΥΡΙΖΑ | Neakriti

«Ο κύκλος της εσωκομματικής αντιπολίτευσης θα κλείσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα βρει τη δυναμική του με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη, φιλοδοξώντας να ξανακυβερνήσει», δήλωσε στο Ράδιο 98,4 ο συντονιστής της Ν.Ε. Ηρακλείου Δημήτρης Κλαράκης

Τον οδικό χάρτη της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ, συντεταγμένα, χάραξε η ομάδα των “6+6” της Έφης Αχτσιόγλου. Το χάσμα είναι αγεφύρωτο και η σύγκρουση ασυμφιλίωτη: Αυτό ήταν το κοινό σημείο στο οποίο κατέτειναν όλες οι τοποθετήσεις δεκάδων ομιλητών, από την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νάσο Ηλιόπουλο μέχρι και τα απλά μέλη που έκαναν παρέμβαση στη χθεσινή πανελλαδική συνδιάσκεψη. 

«Υπό αυτές τις συνθήκες, δε διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα», αναφέρεται στο κείμενο συμπερασμάτων της συνδιάσκεψης, μη αφήνοντας περιθώρια για οποιοδήποτε απόπειρα συμβιβαστικής κίνησης από οποιαδήποτε πλευρά. 

«Ο κύκλος της εσωκομματικής αντιπολίτευσης θα κλείσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα βρει τη δυναμική του με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη, φιλοδοξώντας να ξανακυβερνήσει», δήλωσε στο Ράδιο 98,4 ο συντονιστής της Ν.Ε. Ηρακλείου Δημήτρης Κλαράκης και συνέχισε: «Δεν άκουσα να κάνουν την κριτική τους τα πρωτοκλασάτα στελέχη που στελέχωναν τον πρώην πρόεδρο για τις ήττες». «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μεγάλος ασθενής, αλλά ο κουρνιαχτός θα κατακάτσει και θα πάμε μπροστά», πρόσθεσε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button