Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Εργαζόμενοι νοσοκομείου Σάμου: Συμμετέχουν στην 24ωρη Πανελλαδική – Πανυγειονομική απεργία

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για τα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου οι εργαζόμενοι με συμμετοχή τους στην 24ωρη Πανελλαδική – Πανυγειονομική Απεργία την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου εδώ και ένα μήνα έχουν πραγματοποιήσει συνεχόμενες επί μία εβδομάδα στάσεις εργασίας και πολλές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος αλλά κυρίως για τις μεγάλες ελλείψεις στους τομείς της καθαριότητας, της φύλαξης , τραπεζοκόμων και τραυματιοφορέων καθώς υπάρχουν προκηρύξεις που έχουν λήξει με δεκάδες αιτήσεων που δεν έχουν αξιολογηθεί ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Σταμάτη Φιλιππή η πληροφόρηση που έχουν είναι ότι υπάρχει οικονομοτεχνική μελέτη και εξασφαλισμένο κονδύλι για εργολάβους στην καθαριότητα και την φύλαξη.

Επίσης ο κ. Φιλιππής επισημαίνει ότι η έλλειψη προσωπικού στην καθαριότητα σε συνδυασμό με τα πατώματα σε πολλές μονάδες του Νοσοκομείου δημιουργούν αυξημένη επισφάλεια σε προσωπικό και ασθενείς.

Ο κ. Φιλιππής τέλος αναφέρθηκε στα γενικότερα αιτήματα του κλάδου για τα οποία οι υγειονομικοί της χώρας θα αππεργήσουν την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button