Δ/Σ ΕλλάδαΔυτική ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Τα λόγια του ζευγαριού λίγο πριν τους παρασύρει ο χείμαρρος στην Ηλεία

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση της αγνοούμενης που παρασύρθηκε από χείμαρρο μαζί με τον σύντροφό της στην Ηλεία, με το άψυχο σώμα της 40χρονης Γεωργίας να βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα, με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για τον 45χρονο σύντροφό της και οδηγό του αυτοκινήτου από την Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και ΕΜΟΔΕ.

Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Πλουτοχώρι, του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με το όχημα του ζευγαριού να παρασύρεται χθες βράδυ από τα ορμητικά νερά, με τη σορό της γυναίκας να εντοπίζεται από τις Αρχές σήμερα.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 45χρονος, που είναι αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της καταιγίδας, προσπάθησε να περάσει το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού μαζί με την σύντροφό του. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν, όπως είπαν, σε μια στιγμή το ρέμα να φουσκώνει και τα νερά να αναποδογυρίζουν το όχημα, ρίχνοντάς το στον χείμαρρο που είχε υπερχειλίσει.

“Τα παιδιά παίρνανε τηλέφωνο μέσα από το αυτοκίνητο. Παίρνανε φίλους τους “Ελάτε να μας σώσετε με το τρακτέρ”. Αλλά δεν πέρναγε ούτε τρακτέρ εδώ. Δεν πέρναγε τίποτα εδώ. Πήρα την Πυροσβεστική μήπως και η Πυροσβεστική το έδενε με το συρματόσχοινο, αλλά όταν έφτασε η Πυροσβεστική το πήρε το αυτοκίνητο (σσ το ρέμα)” είπε στον τηλεοπτικό σταθμό κάτοικος του χωριού.

Πηγή: thetoc.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button