Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Στο νησί του Ικάρου ο Στέφανος Κασσελάκης

Το βράδυ της Πέμπτης 25/4 ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε την Ικαρία και την Παρασκευή το μεσημέρι αναχώρησε για Θύμαινα – Φούρνους στην συνέχεια για Σάμο, με τελικό προορισμό την Χίο. Συνομίλησε με τον κόσμο στα καφενεία και τα μαγαζιά του Αγίου Κηρύκου φωτογραφήθηκε με πολίτες και το πρωί της Παρασκευής επισκέφθηκε το νοσοκομείο του νησιού, όπου μίλησε με το προσωπικό του για τα προβλήματά του.

Στην συνέχεια, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Φανούρη Καρούτσο.

Στο νησί του Ικάρου ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε τις Ιαματικές πηγές στα Θέρμα, όπου ενημερώθηκε σχετικά από τον αντιδήμαρχο Νίκο Λαρδά και από τα μέλη του Συλλόγου των Θερμών.

Στο νησί του Ικάρου ο Στέφανος Κασσελάκης

Στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (twitter), λίγο πριν την άφιξή του στους Φούρνους Κορσεών, έγραψε: “Εδώ και μία εβδομάδα, με 10 συνεργάτες σε ένα μικρό νοικιασμένο σκάφος, με 7 μποφόρ, βάλαμε το στοίχημα να φτάσουμε σε κάθε νησιώτη. Εκεί που δε θα πάει ποτέ κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός, γιατί δεν έχει μεγάλα πλοία της γραμμής, ούτε αεροδρόμια, ούτε πεντάστερα. Τι έχει εδώ; Ελλείψεις. Κέντρα υγείας υπό διάλυση. Νοσοκομεία άδεια από γιατρούς και εξοπλισμό. Απομονωμένους και ξεχασμένους πολίτες που νιώθουν β’ κατηγορίας. Σε αυτούς είμαι δίπλα, και συνεχίζουμε σήμερα με Φούρνους, Αγαθονήσι, Σάμο, Χίο. Όλα αυτά η προπαγάνδα που διοχετεύεται κατευθείαν από το Μαξίμου στα ΜΜΕ του τα ονομάζει «κρουαζιέρα» και «διακοπές στο Αιγαίο». Μέχρι εκεί ξέρουν. Μέχρι εκεί μπορούν. Αν δώσει καμία παράσταση ο Λιγνάδης στην άγονη γραμμή, μπορεί να έρθει και ο Πρωθυπουργός με στρατιωτικό ελικόπτερο. Εγώ θα είμαι εδώ. Με υπόσχεση στους νησιώτες συμπολίτες μας ότι δεν θα τους ξεχάσω πότε. Ότι θα επιστρέφω τακτικά”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button