ΑττικήΤοπικές Είδησης

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΕΝ.ΑΞΙ.Α.)

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΕΝ.ΑΞΙ.Α.)

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει με κάθε τρόπο την Ελληνική Αστυνομία η οποία αποτελεί την ασπίδα της ασφάλειας των πολιτών»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΕΝ.ΑΞΙ.Α.).

Ειδικότερα, στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη, με τη παρουσία και της  π. Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μ. Κουρή, συμμετείχαν ο Πρόεδρος και Αστυνομικός Διευθυντής Ευάγγελος Μαντζιώρος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, βρέθηκαν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών στην Αττική, καθώς και στη συνεργασία της Περιφέρειας με την Ελληνική Αστυνομία. Τόσο ο Πρόεδρος, όσο και ο Γενικός Γραμματέας εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους και για την καθοριστική συμβολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και συνολικά των στελεχών της Περιφέρειας Αττικής στην παροχή μέσων προστασίας κατά την έναρξη της πανδημίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, κ.α.). Μάλιστα όπως υπογράμμισαν χαρακτηριστικά το υλικό που τους παρασχέθηκε συνέβαλε σημαντικά στην αποτελεσματικότερη προστασία τους και στον περιορισμό των κρουσμάτων.

Ο κ. Πατούλης τόνισε την καθοριστική σημασία της Ελληνικής Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών και ευχαρίστησε τους αξιωματικούς για το έργο τους. «Η Ελληνική Αστυνομία είναι η ασπίδα της ασφάλειας των πολιτών και η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει έμπρακτα το έργο της», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο τους από όποια θέση και αν βρίσκεται ενώ πρότεινε με την ιδιότητα του Προέδρου του ΙΣΑ να συνεργαστούν προκειμένου να υλοποιηθούν ειδικά σεμινάρια για την παροχή πρώτων βοηθειών.

IMG_20231110_093613_copy_1938x1310-1000x676
IMG_20231110_093716_copy_2040x1349-1000x661

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button