Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της δυτικής εισόδου Ελάτειας

Η σταδιακή ανάπλαση των εισόδων της Ελάτειας γίνεται πράξη, μετά την υπογραφή σύμβασης για παρεμβάσεις στη δυτική είσοδο της Δημοτικής Κοινότητας.

Η σύμβαση ποσού 151.637,54€ με Φ.Π.Α., η οποία χρηματοδοτείται με το ποσό των 140.000,00€ από το Υπουργείο Εσωτερικών και με το υπόλοιπο ποσό από ίδιους πόρους, αφορά εργασίες στα πρώτα 300μ. – μετά το όριο του σχεδίου πόλης – της επαρχιακής οδού που συνδέει την Ελάτεια με το Μόδι και την Κάτω Τιθορέα, καθώς και σε 65μ. εντός σχεδίου.

Οι εν λόγω εργασίες και συγκεκριμένα η κατασκευή πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού με την τοποθέτηση κυβόλιθων, δεν αποσκοπούν απλώς στην αισθητική αναβάθμιση της εισόδου της κωμόπολης, αλλά κυρίως στην ασφαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων.

“Η ανάπλαση των εισόδων της Ελάτειας αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων, το οποίο δεσμευτήκαμε ότι θα ικανοποιήσουμε. Επόμενο βήμα μας είναι η εξεύρεση χρηματοδότησης και για την ανατολική είσοδο, προκειμένου να βελτιωθεί τόσο η καθημερινότητα των δημοτών όσο και η συνολική εικόνα της Κοινότητας”, δήλωσε η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

The post Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της δυτικής εισόδου Ελάτειας appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button