Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

“Μαζέψτε τον …τρελό Biden πριν ξεκινήσει παγκόσμιο πόλεμο”

Ευθείες «βολές» προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας στη Ρωσία Βάτσεσλαβ Βολόντιν. Χαρακτηριστικά ανέφερε και τα εξής:
«Ο …τρελός πρόεδρος των ΗΠΑ θα πρέπει να απομονωθεί πριν ξεκινήσει παγκόσμιο πόλεμο. Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι η ανθρωπότητα χρειάζεται μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων και ότι οι ΗΠΑ μπορούν να την οικοδομήσουν… Η τάξη που βασίζεται σε αμερικανικούς κανόνες έχει ξεπεραστεί», έγραψε ο Βολοντίν στο Telegram.

Ο Βολοντίν πρόσθεσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα έπρεπε να είχε αναγνωρίσει ότι η Ουάσιγκτον, προσπαθώντας να διατηρήσει την ηγεμονία της, έφερε μόνο κακό.
«Οι εμπορικοί πόλεμοι έχουν διαταράξει τις παγιωμένες οικονομικές αλυσίδες. Υπάρχει επίσης μια βαθιά κρίση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά εντάσεις για την Ταϊβάν, την Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή. Όλα αυτά τα προβλήματα είναι συνέπεια της κυβέρνησης Μπάιντεν», επεσήμανε. Όπως ανέφερε, το 80 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού πιστεύει ότι οι σχέσεις πρέπει να αναπτύσσονται με βάση τις αρχές της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας, του σεβασμού, της μη ανάμειξης σε κυρίαρχα ζητήματα.
«Οι προσπάθειες αναμόρφωσης του κόσμου σύμφωνα με τα αμερικανικά πρότυπα δεν θα οδηγήσουν σε τίποτα καλό, μόνο σε μια παγκόσμια καταστρ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button