Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Παρουσίασε την υποψηφιότητα του στους Σαμιώτες ο Μιχάλης Αγγελόπουλος

Παρουσία πλήθος κόσμου και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Μιχάλη Αγγελόπουλου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Τον υποψήφιο προλόγισε ο νομικός και δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Σάμου, Λουκάς Δημόπουλος ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του πολιτικού Μιχάλη Αγγελόπουλου. Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης, Ελισαίος Μαυρατζώτης αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν όντας δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Μιχάλη Αγγελόπουλου Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, έκανε αναφορά στο πολιτικό αποτύπωμα του υποψηφίου αλλά και τις εμπειρίες από την μεταξύ τους συνεργασία.

Την πλήρη στήριξη της στο πρόσωπο του Μιχάλη Αγγελόπουλου επανέλαβε η αντιπεριφερειάρχης Άννυ Ανδρεάδη η οποία δήλωσε ότι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ως δήμαρχος του Ενιαίου Δήμου Σάμου προστάτεψε πολλές φορές τα συμφέροντα των κατοίκων της Δυτικής Σάμου, ενώ μίλησε για τα προτερήματα του χαρακτήρα του χρησιμοποιώντας επίθετα από τα γράμματα του ονόματος του υποψηφίου.

Τέλος στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν. Δ Μιχάλης Αγγελόπουλος , ο οποίος εξήγησε το πόσο σημαντική είναι η ψήφος στις ευρωεκλογές και η εκπροσώπηση της χώρας στο ευρωκοινοβούλιο από ανθρώπους με γνώσεις στα ευρωπαϊκά θέματα και κυρίως ανθρώπους που υπερασπίζονται τα ελληνικά συμφέροντα. Για άλλη μία φορά τόνισε την σημασία της νησιωτικότητας για την οποία, όπως είπε, έχει δώσει αγώνα κυρίως στο θέμα του μειωμένου ΦΠΑ που κατάφερε τελικά να αποσυνδεθεί από τον αριθμό των μεταναστών στα νησιά. « Η χώρα μας, αλλά και η Ν.Δ ως παράταξη πρέπει να έχει ποιοτική, σοβαρή και αποτελεσματική εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στην προσπάθεια αυτή μπορώ να προσφέρω γιατί γνωρίζω καλά πως λειτουργούν οι πολυσύνθετοι ευρωπαϊκοί θεσμοί, καθώς τους έχω υπηρετήσει από διάφορες θέσεις” τόνισε με έμφαση.

Το επόμενο ραντεβού θα είναι στην πόλη της Σάμου, όπως είπε ο κ. Αγγελλόπουλος, αφού ευχαρίστησε πρώτα την οικογένεια του και όσους τον στηρίζουν και σε αυτό τον εκλογικό αγώνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button