ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αποκλεισμός στα πέναλτι για την Μικτή Κ16 Χανίων

Έφτασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος η Μικτή Κ16 Χανίων αλλά τελικά ηττήθηκε στα πέναλτι στην Κατερίνη με 9-8 από την ΕΠΣ Πιερίας και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1, με την Πιερία να προηγείται στο 68’ με τον Γκιουλαξίδη και τα Χανιά να ισοφαρίζουν στο 77’ με τον Νιαυραδάκη.

Στα πέναλτι η εξέλιξη ήταν θρίλερ αλλά η Πιερία ήταν πιο τυχερή και πέρασε στα ημιτελικά. Εκεί βρίσκεται ήδη η Ξάνθη που απέκλεισε την Αθήνα και τα δύο τελευταία εισιτήρια θα κριθούν την Μεγάλη Τρίτη με τα παιχνίδια Ηράκλειο-Δωδεκάνησα και Λάρισα-Μακεδονία.

ΕΠΣ Πιερίας (Δημήτρης Μιχωλός – Σάββας Ταταρίδης): Γκατζάς, Ζώρας, Τζίτσας, Χρυσίδης, Κολωνιάρης, Μπόζογλου, Γκουλαξίδης, Παπαστάμου (78’ Τσιρώνης), Σπυρλίδης, Σιτμαλίδης, Φιρινίδης (70’ Παπαδόπουλος).

ΕΠΣ Χανίων (Παναγιώτης Διακάκης – Λευτέρης Βεστάκης): Σοφιάκης (88’ Πουλιδάκης), Βέρδος (88’ Τσιριτάκης), Λουπάσης, Κοντεκάς, Ματζοράκης, Νταμαδάκης (58’ Γελασάκης), Περάκης, Ι. Ταπανάρης (58’ Παναγιωτάκης), Σ. Ταπανάρης (58’ Λαΐνας), Γεωργιακάκης, Νιαυραδάκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button