ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Βασιλειές: Χάνονται χιλιάδες κυβικά νερού και κανείς δε “συγκινείται” – «Καταγράφουμε τη ζημιά» η απάντηση της ΔΕΥΑΗ

Χιλιάδες κυβικά πόσιμου νερού έχουν χαθεί τους τελευταίους δύο μήνες – Δείτε τη διαρροή στην οδό Γιούχτα  προς Αρχάνες, που δεν έχει συγκινήσει τη ΔΕΥΑΗ παρά μόνο τους κατοίκους!

Πάνω από δύο μήνες χάνεται με σταθερή ροή από φρεάτιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου, το πολύτιμο πόσιμο νερό στο δρόμο της οδού Γιούχτα, ακριβώς πάνω στο σταυροδρόμι που συνδέει τους δρόμους ευθεία για τις Αρχάνες και αριστερά για τον Άγιο Αντώνιο. «Καταγράφουμε τη ζημιά», είναι η μόνιμη απάντηση που λαμβάνουν από τους υπεύθυνους της ΔΕΥΑΗ οι κάτοικοι που έχουν μέχρι σήμερα τηλεφωνήσει για να ζητήσουν επιτέλους να πάει εκεί ένα συνεργείο και να φτιάξει ζημιά.

Εκπαιδευτικός που περνάει κάθε πρωί από το σημείο αυτό, κάτοικος των Βασιλειών, λέει στο neakriti.gr… «Την ώρα που μας στέλνουν υπέρογκους λογαριασμούς εκατοντάδων ευρώ, αφήνουν το νερό να τρέχει όλο αυτό το χρονικό διάστημα και Ο Θεός ξέρει πόσες χιλιάδες κυβικά έχουν μέχρι στιγμής χαθεί…

Όποτε παίρνουμε τηλέφωνο μας λένε απλά ότι μας καταγράφουν και ότι καταγράφουν το πρόβλημα. Αλλά δεν έχουν πάει να το δουν και δεν έχουν κάνει τίποτα για να το φτιάξουν. Πέρα από τους λογαριασμούς, το ερώτημα είναι, μα καλά δεν το λυπούνται αυτό το νερό; Σε τόσο δύσκολες εποχές ξηρασίας;».

Αμέσως το neakriti.gr πήγε στην περιοχή. Οι εικόνες και τα βίντεο δείχνουν την κατάσταση που επικρατούσε στο σημείο σήμερα το πρωί. Και όχι μόνο σήμερα. Εδώ και δύο τουλάχιστον μήνες, το νερό αναβλύζει μέσα από τη γη και καταλήγει σε παρακείμενο λιόφυτο. Όπως θα δείτε, μάλιστα, μέσα στο λιόφυτο από τα πολλά νερά, έχει βουλιάξει ο κόσμος…

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button