ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Εννέα νέοι διαιτητές στον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ

Μετά την ολοκλήρωση της Σχολής Διαιτησίας που ολοκληρώθηκε…

Εννέα νέα μέλη έχει πλέον ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης μετά την πρόσφατη περάτωση της Σχολής Διαιτησίας που διενεργήθηκε το διάστημα Φεβρουαρίου– Ιουνίου 2023.

Το σύνολο των νέων Διαιτητών οι οποίοι πέρασαν επιτυχώς τις γραπτές εξετάσεις και τις αγωνιστικές δοκιμασίες που έγιναν την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 στο Ηράκλειο, είναι οι εξής:

1.    ΒΑΡΔΑΒΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
2.    ΓΚΙΟΥΛΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
3.    ΘΕΛΕΡΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
4.    ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5.    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6.    ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7.    ΜΟΥΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
8.    ΞΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
9.    ΞΥΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

«Ο Σύνδεσμος συγχαίρει θερμά τους παραπάνω δόκιμους Διαιτητές και δηλώνει αρωγός σε όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν με αφοσίωση, συνέπεια και επιμονή στον χώρο της διαιτησίας.
Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον καθηγητή διαιτησίας κ. Μαχαιριανάκη Μιχαήλ και όλα τα μέλη του Συνδέσμου που συνετέλεσαν, με κάθε τρόπο, στην επιτυχή διοργάνωση και ολοκλήρωση της σχολής, προσφέροντας πολύτιμο χρόνο και εμπειρία τόσο για τα θεωρητικά όσο και τα πρακτικά μαθήματα που έγιναν.
Παρόμοιες προσφορές έχουν φέρει τον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. στις πρώτες θέσεις μεταξύ των Συνδέσμων της ΟΔΚΕ, γεγονός για το οποίο η περηφάνια αλλά και η συνακόλουθη ευθύνη είναι μεγάλη», αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button