Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Χαλκίδα: Εκδήλωση για τα εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο της παράταξης “Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα”

  • Συγκινητικά, ανθρώπινα αλλά και με παλμό νίκης, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα», με υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων τον Γιώργο Σπύρου.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι μαζί με πλήθος δημοτών φίλων του συνδυασμού, έδωσαν τον τόνο σε αυτήν την διαφορετική εκδήλωση.

Το κάλεσμά μας για συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού για τους πληγέντες στη Θεσσαλία, έτυχε ανέλπιστης ανταπόκρισης, γεγονός που καταδεικνύει πως η αλληλεγγύη είναι προτεραιότητα όλων μας.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, χωρίς πανηγυρισμούς, που κυριαρχούσε η ανθρωπιά και ο σεβασμός στους πληγέντες, τελέστηκε ο αγιασμός των εγκαινίων.

Ο Γιώργος Σπύρου στην σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε σε αυτήν την  πρωτόγνωρη καταστροφή και στην ανάγκη να υπάρξουν έργα πρόληψης και θωράκισης του Δήμου μας για την αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων.

«Σε αυτές τις συνθήκες μία μόνο λέξη εκφράζει το καθήκον που έχουμε μπροστά μας. Αλληλεγγύη. Και σήμερα είμαστε εδώ για να την εκφράσουμε με τον πιο ανθρώπινο τρόπο. Δεν βγάζουμε όμως καθόλου από το μυαλό μας τις εκλογές που έρχονται σε τέσσερις εβδομάδες. Η αμηχανία και η συντριβή από την τραγωδία του Θεσσαλικού κάμπου δεν θα νικήσει την ανάγκη να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον του τόπου μας. Είμαστε έμπρακτα αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Σκεφτόμαστε εθνικά, δρούμε όμως τοπικά. Οχυρώνουμε τον δικό μας δήμο απέναντι στα δεινά που μπορεί να μας ξανασυμβούν. Γιατί και εμείς δοκιμαστήκαμε από τις πλημμύρες στο Ληλάντιο, από τις μεγάλες φωτιές στη Βόρεια Εύβοια, από τη φετινή φωτιά στην Αρτάκη.  Και σε όλες αυτές τις περιπτώσεις διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν, για να θωρακίσουμε τον Δήμο μας. Και όλα αυτά θα τα κάνουμε εμείς. Έφτασε η ώρα να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα στην ιστορία του δήμου μας και να προχωρήσουμε γρήγορα μπροστά».

The post Χαλκίδα: Εκδήλωση για τα εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο της παράταξης “Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα” appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button