ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μια υπέροχη δράση στο ΒΑΚ για άτομα με προβλήματα όρασης! (vid)

Το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να στέλνει τα πιο δυνατά μηνύματα, αλλά και να προσφέρει συναισθήματα χαράς σε όλους τους ανθρώπους.

Αυτό έγινε και από την υπέροχη συνεργασία του ΟΦΗ με την εταιρεία Vavoulas Group, στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας «A ball for all», δωρίζοντας μπάλες ειδικά κατασκευασμένες για άτομα με προβλήματα όρασης.

Ήταν μια από τις πιο όμορφες δράσης, την οποία όλοι έζησαν πολύ έντονα την Τετάρτη που πέρασε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό.

Η ομάδα του Ηρακλείου φιλοξένησε μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης, τα οποία απέκτησαν από μια μπάλα με κουδουνάκια, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε ειδικά διαμορφωμένες ασκήσεις και παιχνίδια από τους προπονητές της Elite Ακαδημίας.

Δίπλα τους βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Νίκος Μαρινάκης και Ηλίας Σημαντηράκης αλλά και αθλητές των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, οι οποίοι βίωσαν τις δυσκολίες του να παίζεις ποδόσφαιρο χωρίς να βλέπεις αλλά και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα άτομα με προβλήματα όρασης.

«Εσείς είστε πρότυπα»

Απευθυνόμενος στα παιδιά από την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης που βρέθηκαν στο ΒΑΚ, ο Νίκος Μαρινάκης τους είπε ότι αυτοί είναι τα πρότυπα.

«Τα πρότυπα για μας είστε εσείς, ούτε ο Μέσι, ούτε ο Ρονάλντο ή οποιοσδήποτε άλλος. Εσείς μας δίνετε δύναμη καθημερινά, για να παλεύουμε σε ότι κάνουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων», ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που είστε εδώ, για τη δύναμη σας και τη δύναμη που δίνετε σε εμάς. Εμείς μπορεί να νομίζουμε ότι έχουμε άλλα προβλήματα, όμως εσείς είστε το παράδειγμα για όλους μας. Αυτό που πραγματικά αγαπάτε το κάνετε».

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης, Μενέλαος Μαρκοδημητράκης υπογράμμισε ότι όλοι βίωσαν κάτι μοναδικό: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΟΦΗ για το κάλεσμα και την θερμή φιλοξενία της, όπως και την εταιρεία Vavoulas για την στήριξη της. Αυτό που ζούμε εδώ είναι μοναδικό».

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ της Vavoulas Group, Γιάννης Νικηταράς τόνισε: «Συγχαίρουμε την ΠΑΕ και την ευχαριστούμε για την πρόσκληση σ’ αυτή την πρωτοβουλία. Θέλουμε έμπρακτα να είμαστε δίπλα σε άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button