Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Χίος: Ελληνοτουρκικό τουρνουά βόλεϊ γυναικών με ομάδες από τη Χίο και τη Σμύρνη (βίντεο)

Το 1ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών, με ομάδες από τη Χίο και τη Σμύρνη της Τουρκίας, pραγματοποιείται την Παρασκευή και το Σάββατο, 10 και 11 Μαΐου 2024.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων-Δωματίων και Επιπλωμένων Κατοικιών Χίου, που βρήκε ανταπόκριση τόσο από φορείς του τουρισμού της Σμύρνης όσο και από τους Δήμους Σμύρνης και Χίου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Στόχο έχει την περαιτέρω σύσφιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων, σε επίπεδο συλλογικών φορέων.

«Πρόκειται για τη διεξαγωγή 4 αγώνων φιλικού χαρακτήρα», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Χίου Γιώργος Χριστάκης. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος οι ομάδες Karsiyaka και Altay από τη Σμύρνη και αυτές του Νηρέα Καρδαμύλων και Φιλαθλητικού ομίλου Καμποχώρων, επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Γιώργος Μυλωνάδης.

Οι αγώνες θα ξεκινούν στις 5.00 το απόγευμα της κάθε μέρας και στην ουσία θα είναι παιχνίδια μεταξύ μίας τουρκικής και μίας ελληνικής ομάδας, χωρίς αγώνες τελικού, αφού σημασία για τους διοργανωτές έχει η συμμετοχή.

Με τις τουρκικές ομάδες να είναι πιο δυνατές από τις δικές μας, ο προπονητής του Νηρέα Καρδαμύλων, Φραγκούλης Κυλαδίτης, επισήμανε ότι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να γίνουν αντίστοιχοι αγώνες και στις πιο μικρές ηλικιακά κατηγορίες.

Μετά το τέλος των αγώνων θα γίνει η απονομή των μεταλλίων για όλες τις ομάδες, ενώ θα δοθούν κύπελλα και στις καλύτερες παίκτριες της κάθε ομάδας.
Η είσοδος στα παιχνίδια είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button