Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Γίνε μέρος της ομάδας του 8ου bio-Mechanical Festival!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, το bio-Mechanical Festival είναι προ των πυλών.

Το Θέατρο Χαλκίδας καλεί να στηρίξετε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, δηλώνοντας εθελοντές στο μεγάλο αυτό πολιτιστικό γεγονός του τόπου μας.

Για άλλη μια χρονιά ο χώρος δίπλα στο ιερό της Αυλιδείας Αρτέμιδος στο Μικρό Βαθύ θα γεμίσει ζωή για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 6 Ιουλίου μέχρι και τις 29 Ιουλίου. Παράλληλες δράσεις θα λάβουν χώρα σε διάφορα σημεία στην πόλη της Χαλκίδας. Οι εθελοντές του bio-Mechanical Festival, άτομα κάθε ηλικίας, συμβάλουν καθοριστικά στην διεξαγωγή αυτής της μεγάλης πολιτιστικής διοργάνωσης, ενημερώνοντας και εξυπηρετώντας χιλιάδες επισκέπτες.

Για να γίνεις μέρος της ομάδας μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 6972692423 (Βικτώρια Αδάμ) ή να στείλεις μήνυμα στο info@theatroxalkidas.gr

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας των εθελοντών του bio-Mechanical Festival θα γίνει την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 και ώρα 20.30 στα γραφεία του Θεάτρου Χαλκίδας (Μεσσαπίων 4, 4ος όροφος).

“Μέσα σε έναν κόσμο πολύπλοκο, όπου οι άνθρωποι συχνά νιώθουν μόνοι, ο εθελοντισμός δεν είναι μόδα ή ανάγκη, είναι τεκμήριο ανθρωπιάς.”

The post Γίνε μέρος της ομάδας του 8ου bio-Mechanical Festival! appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button