Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Υποτάχθηκε στον ανώτερο Γιούχτα ο Διαγόρας

Σέντρα στην Super League 2 είχαμε σήμερα (24/9). Ο Διαγόρας ταξίδεψε στο Ηράκλειο Κρήτης, εκεί τον υποδέχτηκε ο Γιούχτας στο Βουζουνεράκειο όπου και γνώρισε την ήττα με 2-0 Αλεξόπουλος και Νοικοκυράκης τα γκολ για τους γηπεδούχους.

Οι κρητικοί έψαξαν το γρήγορο γκολ για να αποβάλουν το άγχος από πάνω τους και να ανοίξουν το παιχνίδι. Η πίεση που άσκησαν έφερε το γκολ στο 29′ με σκόρερ τον Αλεξόπουλο, έπειτα από σέντρα του Μάρτσι που με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Σηφάκη.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν ελπίδες στον Γηραιό, κλείδωσαν το τρίποντο με σουτ του Νοικοκυράκη στο 57′, ο πίνακας του σκορ να έγραφε 2-0. Και οι πράσινοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Π.Α.Ε. Γιούχτας: Νίκος Σουργίας ( Πρινιωτακης, Γελαδάρης, Liporace, Φαζός, Κόλα, Marchi (87′ Βρεττός), Μπουτσάκης (87′ Τζανής), Πολυχρόνης (70′ Κίσσας), Νοικοκυράκης (80′ Γκίνη), Bruce, Αλεξόπουλος (80′ Ροβίθης)

Π.Α.Ε. Διαγόρας: Θωμάς Γράφας : Σηφάκης, Arias, Νικολής (60′ Λούτσικ), Ignjatovic, Δημητρίου, Μασούρας, Μούντες (60′ Γκάτα), Τσιαντούλας, Μανωλακης, Λεσάι, Μανιάς

koliadis_banner
koliadis_banner

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button