ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έκανε το «τραπέζι» ο Αλέξης Καλοκαιρινός στους δημοσιογράφους του Ηρακλείου (pics)

Παράλληλα, ο κ. Καλοκαιρινός έστειλε το μήνυμα για την αποφυγή χρήσης των βεγγαλικών το βράδυ της Ανάστασης

Χαλαρές στιγμές για τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Αλέξη Καλοκαιρινό και για τους δημοσιογράφους του Ηρακλείου, στο εστιατόριο «Καρνάγιο» στην Αλικαρνασό, ανταλλάσσοντας ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Τα μηνύματα της αγάπης και της αλληλεγγύης θα πρέπει να φωτίσουν τις καρδιές μας, όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ηρακλείου ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αλλά και στις αξίες που υπηρετεί ο Δήμος για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τους δημότες.

Παράλληλα, ο κ. Καλοκαιρινός έστειλε το μήνυμα για την αποφυγή χρήσης των βεγγαλικών το βράδυ της Ανάστασης λέγοντας ότι αυτό δεν αποτελεί έθιμο αλλά συνήθεια που εγκυμονεί κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων, προκαλώντας και …διαταραχές στα ζώα.

«Είναι καιρός να αλλάξουμε τη …κουλτούρα.  Ξέρω ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, όμως αν μπορέσουμε να διαδώσουμε το μήνυμα αυτό και αρχίσουμε να το εφαρμόζουμε, τότε θα έχουμε κάνει το πρώτο βήμα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καλοκαιρινός.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Καλοκαιρινός για τα άτομα της τρίτης ηλικίας που νιώθουν ίσως και την μεγαλύτερη μοναξιά.

Ο ίδιος βρέθηκε με χαρά στο ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ των Δειλινών και συνομίλησε με τα άτομα της τρίτης ηλικίας που το έχουν κάνει το δικό τους …στέκι, διαπιστώνοντας πως οι συμπολίτες μας, έχουν ζωντάνια και ενέργεια και ότι θα πρέπει να τους … εμπλέξουν στη ζωή της πόλης με έναν ενεργητικό τρόπο, καθώς θεωρεί ότι είναι έτοιμοι γι ’αυτό.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός εύχεται Καλή Ανάσταση σε όλους τους Δημότες!

Δείτε φωτογραφίες:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button