Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

“Τόσοι νεκροί για ένα τόσο …ασήμαντο αποτέλεσμα”

Dodekanisos

Άλλη μια τοποθέτηση για την Ουκρανική κρίση έκανε στο twitter ο επιχειρηματίας Έλον Μασκ. Για μια ακόμα φορά, επέκρινε δριμύτατα τα αποτελέσματα της ουκρανικής αντεπίθεσης. Κατά τη γνώμη του, το Κίεβο έχει χάσει πάρα πολλούς άνδρες χωρίς να μπορεί να κάνει σημαντική πρόοδο στο μέτωπο.
«Τόσοι νεκροί για ένα τόσο ασήμαντο αποτέλεσμα», έγραψε ο Μασκ στο κοινωνικό δίκτυο Χ (πρώην Twitter), απαντώντας σε ανάρτηση του επιχειρηματία Ντέιβιντ Σακς, ο οποίος τοποθετήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με ανάρτηση του για τον πόλεμο.
Υπενθυμίζουμε ότι η ουκρανική αντεπίθεση ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου και τρεις μήνες αργότερα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε: η «αντεπίθεση» όχι μόνο σταμάτησε, αλλά «απέτυχε». Σύμφωνα με τον ίδιο, σε προσπάθειες «να επιτύχει ένα αποτέλεσμα με οποιοδήποτε κόστος», η Ουκρανία έχασε 71.500 στρατιώτες – λες και «αυτοί δεν είναι οι δικοί τους άνθρωποι».
Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν πέτυχαν τους στόχους τους προς καμία κατεύθυνση. Η πιο περίπλοκη κατάσταση είναι στη Zaporizhzhya, κοντά στο μικρό χωριό Rabotino, όπου η Ουκρανία εισήγαγε στις μάχες μια εφεδρική ταξιαρχία, εκπαιδευμένη στη Δύση.

koliadis_banner

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button