Διεθνής επικαιρότητα

Δολοφονία στο Μενίδι: Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής – «Αποθρασύνονται και ο ένας εμπνέεται από τον άλλο»

Την οργή του πατέρα της Κυριακής Γρίβα, που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του συντρόφου της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, προκάλεσε η είδηση της νέας δολοφονίας στο Μενίδι.

«Προστατέψτε τα θύματα και όχι τους δράστες» είπε αγανακτισμένος ενώ πρόσθεσε: «Πόσες ακόμα γυναίκες θα κλάψουμε; 46 ημέρες που δολοφόνησαν την Κυριακή μου και ακούμε για ακόμα μία εν ψυχρώ γυναικοκτονία. Γιατί; Φωνάζω από οργή και από θυμό» είπε στο δελτίο ειδήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι δράστες αποθρασύνονται και ο ένας εμπνέεται από τον άλλο. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Γιατί γίνεται αυτό; Μα γιατί δεν υπάρχει τελικά ουσιαστική τιμωρία. Ο φονιάς της κόρης μου κρατείται στο ψυχιατρείο και τον προστατεύουν χωρίς να είναι άρρωστος ψυχικά! Γιατί αυτό; Δεν φτάνουν τόσα χαρτιά δημοσίων νοσοκομείων ότι ήταν στα καλά του;», συμπλήρωσε.

Τόνισε επίσης: «Αυτά βλέπουν οι μελλοντικοί δολοφόνοι και γίνονται πιο θρασείς. Το κοριτσάκι μου όμως το άφησαν στην τύχη του όπως και τις άλλες γυναίκες και τη γυναίκα στο Μενίδι. Κάντε κάτι!», τόνισε.

«Ξοδεύει το κράτος λεφτά για να προστατεύσει τους φονιάδες και όχι τα θύματα. Όσο καθυστερούν οι διαδικασίες και για τον φονιά και για τους επίορκους αστυνομικούς τόσο η κατάσταση γίνεται Λερναία Ύδρα. Ας σταματήσει πια αυτό το “γαϊτανάκι”. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας προστατευτούν τα θύματα, αλλιώς κάθε ημέρα που θα βλέπω τηλεόραση θα ξαναζούμε εγώ και όλοι οι γονείς των θυμάτων τον φόνο των παιδιών μας», είπε ο Θανάσης Γρίβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button