Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Το 9ο Περιφ. Τμήμα Ανατ. Στερεάς του ΟΕΕ έκοψε την πίτα του

Με μεγάλη επιτυχία και σε πολύ θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του 9ου Περιφερειακού Τμήματoς Ανατολικής Στερεάς του ΟΕΕ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Βασίλειος Πέτρος Σπανάκης, οι Βουλευτές  Θανάσης Ζεμπίλης και Κωνσταντίνα Καραμπατσόλη, η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, οι Αντιπεριφερειάρχες, Γεώργιος Κελαϊδίτης και Ευάγγελος Χαϊνάς, η Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, Ευανθία Τύλη και ο Προϊστάμενος Δ.Ο.Υ Λιβαδειάς, Χαράλαμπος Νίκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκίδας, Αθανάσιος Γερογιάκομος, ο Λιμενάρχης Χαλκίδας, Κωνσταντίνος Φλουρής και φυσικά πλήθος συναδέλφων.

Κατά την διάρκειά της τιμήθηκαν, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Βασίλειος Πέτρος Σπανάκης, ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, Σταθάς Ιωάννης, η Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, Ευανθία Τύλη, ο Δημήτριος Βουρδάνος ως Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και ο Παπαγεωργόπουλος Νικόλαος ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Χαλκιδέων.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με την ευλογία του πανοσιολογιότατου Π. Θεοφύλακτου Τσαγκάρη, δείπνο και χορός με τους ήχους ζωντανής ορχήστρας.

 

 

 

The post Το 9ο Περιφ. Τμήμα Ανατ. Στερεάς του ΟΕΕ έκοψε την πίτα του appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button