ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τουρίστρια στην Ινδονησία έβγαζε φωτογραφίες και έπεσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο

Είχε επανειλημμένα προειδοποιηθεί για τους κινδύνους, ενώ πόζαρε για στιγμιότυπα

Μια τουρίστρια έπεσε από ύψος 250 μέτρων στο θάνατο στην Ινδονησία, αφού σκόνταψε ενώ έβγαζε φωτογραφίες στην άκρη ενός ενεργού ηφαιστείου.

Σύμφωνα με την New York Post, η γυναίκα, η οποία αναγνωρίστηκε ως η 31χρονη Κινέζα υπήκοος Huang Lihong, βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της σε ξενάγηση στο Ijen – ένα πάρκο ηφαιστείων στην Ανατολική Ιάβα – όταν έπεσε στον κρατήρα το Σάββατο, ανέφερε το Hongxing News.

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης δείχνει την Huang Lihong να ποζάρει προφανώς με το πόδι της σηκωμένο και σύννεφα θειούχων αερίων πίσω της, πριν από την τραγωδία.  

Η Κινέζα τουρίστρια Huang Lihong, 31 ετών, πόζαρε για φωτογραφίες στην άκρη του ηφαιστείου Ijen στην Ινδονησία όταν έπεσε το Σάββατο.

Το ζευγάρι είχε ανέβει στην κορυφή του ενεργού ηφαιστείου, το οποίο είναι γνωστό για το δημοφιλές φαινόμενο της «μπλε φωτιάς», για να προλάβει την ανατολή του ήλιου.

Ο ξεναγός δήλωσε αργότερα στις αρχές ότι η Lihong είχε αρχικά κρατήσει απόσταση ασφαλείας από την άκρη του κρατήρα, αφού είχε επανειλημμένα προειδοποιηθεί για τους κινδύνους, ενώ πόζαρε για στιγμιότυπα.

Οι διασώστες χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να ανασύρουν το πτώμα της, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο θάνατος της θεωρείται ατύχημα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button