ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μέριμνα ζητούν οι Αρχές μετά το… viral περιστατικό με την μεθυσμένη Βρετανία (vid)

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου και με δεδομένο ότι τέτοια φαινόμενα πυκνώνουν, ωφέλιμο θα ήταν όπως τόνισε στις εταιρείες να υπάρξει μέριμνα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από την πτήση του αεροσκάφους που ενώ ταξίδευε από Σκωτία για Αίγυπτο, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο, όπου αποβίβασε ένα ζευγάρι που έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, είχαν αναστατώσει την πτήση. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, με τις αστυνομικές αρχές να συλλαμβάνουν την 42χρονη βρετανίδα και τον 45 χρονο πολωνό σύζυγό της. Οι εικόνες από το τι προκλήθηκε μέσα στο αεροσκάφος είναι ενδεικτικές, με το ζευγάρι που ταξίδευε μαζί με το ανήλικο παιδί τους,  να φαίνεται ότι δημιούργησε μια εκτεταμένη κατάσταση αναστάτωσης. 

Μοιάζει με σχολική εκδρομή ή ακόμη και με εκδρομή μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα. Πρόκειται όμως για μια κανονική πτήση αεροσκάφους, που  μετατράπηκε σε γήπεδο, με το πλήρωμα μάταια να προσπαθεί να βάλει όρια και να κατευνάσει τα πνεύματα. 

Είναι η πτήση από αεροδρόμιο της Σκωτίας  προς την Αίγυπτο που διακόπηκε  το βράδυ της  Μεγάλης Δευτέρας εξαιτίας μιας 42χρονης βρετανίδας και του 45 χρονου συζύγου της οι οποίοι πιθανά μετά από κατανάλωση αλκοόλ… δημιούργησαν αυτή την κατάσταση μέσα στο αεροσκάφος. 

Η αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου συνοδεύτηκε από τη σύλληψη της βρετανίδας και του  πολωνού συζύγου της, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους, το οποίο  λίγο νωρίτερα γινόταν κοινωνός μιας απερίγραπτης κατάστασης μέσα στο αεροπλάνο………

Από τις εικόνες προκύπτει ότι τα δύο άτομα, ξεσήκωσαν την πτήση με τα επιφωνήματα να δημιουργούν μια δύσκολα διαχειρίσιμη κατάσταση για το πλήρωμα. 

Πάντως σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου και με δεδομένο ότι τέτοια φαινόμενα πυκνώνουν, ωφέλιμο θα ήταν όπως τόνισε στις εταιρείες να υπάρξει μέριμνα, για την ποσότητα αλκοόλ που μπορεί να διατίθεται, καθώς απαγόρευση δεν προκύπτει ότι μπορεί να υπάρξει. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button