Διεθνής επικαιρότητα

Ντραγκόφσκι: «Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο Παναθηναϊκός έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου μετά την ήττα με 3-0 σκορ από την ΑΕΚ ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια και να κυνηγήσει τρεις νίκες στα παιχνίδια που του απομένουν στα πλέι οφ, σύμφωνα με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Ο διεθνής Πολωνός τερματοφύλακας μίλησε στο pregame τις εκπομπής SportShow της Cosmote TV ενόψει του αυριανού (28/4/20:30) αγώνα με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» υπογραμμίζοντας πως παρά την σκληρή ήττα απ’ την «Ένωση» ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, ενώ ανέλυσε το παιχνίδι με την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βεβαίως κι όλοι είμαστε αναστατωμένοι. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, δεν πήγαμε καλά, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχουμε τρεις αγώνες μπροστά μας και παρότι έχουμε πλέον πολύ λιγότερες πιθανότητες από αυτές που είχαμε πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να βάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε τρία θετικά αποτελέσματα και στο τέλος να δούμε τι θα γίνει» δήλωσε αρχικά ο 26χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε για τον κυριακάτικο (28/4) αγώνα με τον Άρη στη Λεωφόρο:

«Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα παίξουμε μαζί του στον τελικό Κυπέλλου, είναι μια καλή ομάδα η οποία μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Οπότε εξαρτάται από την ημέρα και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς και να μείνουμε συγκεντρωμένοι.

Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω, αυτό ανήκει στην ιστορία, αλλά θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο μέλλον. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και είναι δύσκολο παιχνίδι…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button