ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό Πολωνού πεζοπόρου στα Λευκά Όρη – Ξέμεινε από νερό και ζήτησε βοήθεια

Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό Πολωνού πεζοπόρου στα Λευκά Όρη – Ξέμεινε από νερό και ζήτησε βοήθεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 58χρονος ξεκίνησε μόνος του πεζοπορία στην περιοχή του Ασκύφου, στα Λευκά Όρη Χανίων, αλλά υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του σε σχέση και με τα απαραίτητα εφόδια που είχε μαζί του

Νέα επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη για τουρίστα που θέλησε να κάνει πεζοπορία στους ορεινούς όγκους της Κρήτης, αλλά δε… μέτρησε σωστά τις προμήθειες που έπρεπε να έχει μαζί του αλλά και τις δυνάμεις του. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 58χρονο από την Πολωνία, που ξεκίνησε μόνος του πεζοπορία στην περιοχή του Ασκύφου, στα Λευκά Όρη Χανίων, αλλά υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του σε σχέση και με τα απαραίτητα εφόδια που είχε μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας – κι ενώ είχε ξεμακρύνει αρκετά πάνω στα όρη – ξέμεινε από νερό. Άμεσα κάλεσε σε βοήθεια μέσω του 112 και ξεκίνησε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του. 

Σύμφωνα με τους αρμόδιους από την Πυροσβεστική, θα πρέπει κατά την τουριστική περίοδο – και όχι μόνο – τέτοιου είδους εγχειρήματα, όπως η ανάβαση σε ορεινό όγκο, να γίνονται με σωστή προετοιμασία και όχι κατά μόνας. 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button