Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Σάμος: Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης κατοχής όπλων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων, τα οποία συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες των τριών συλληφθέντων, παρουσία δικαστικού λειτουργού και, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν 9.589,33 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη (χασίς),1.730,15 γραμμάρια κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας, μαχαίρια διαφόρων τύπων, ξίφος μήκους 90 εκατοστών, τσεκούρι, κυνηγετικό όπλο και φυσίγγιο, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 136 σπόροι κάνναβης, 3 θρυμματοποιητές κάνναβης, συσκευή καπνίσματος κάνναβης, 2 ζευγάρια χειροπέδες, 4 κινητά τηλέφωνα και 115ευρώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πώληση των ποσοτήτων κάνναβης εκτιμάται ότι θα αποκόμιζαν χρηματικά ποσά τα οποία ξεπερνούν τις 140.000 ευρώ. Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σάμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button