ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Ανοίγουν αυτοκίνητα μέρα μεσημέρι στο Τομπρούκ – Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σημειωθεί πέντε περιστατικά διαρρήξεων, τα οποία έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην τουριστική περιοχή

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο διαρρήξεων σε αυτοκίνητα πολιτών και επισκεπτών που απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε παραλία στο Τομπρούκ στο Ηράκλειο.  Άγνωστοι δράστες σπάνε τα τζάμια των αυτοκινήτων που είναι σταθμευμένα σε ελεύθερο χώρο, πλησίον της παλιάς εθνικής οδού, αρπάζοντας τσάντες, βαλίτσες, χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σημειωθεί πέντε περιστατικά διαρρήξεων, τα οποία έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην τουριστική περιοχή.

Τουρίστες που απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στην παραλία, επιστρέφοντας στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, αντικρίζουν τις απαράδεκτες αυτές εικόνες, ενώ ορισμένοι τουρίστες βρίσκονται σε ακόμη μεγαλύτερο αδιέξοδο, καθώς οι δράστες αρπάζουν ακόμη και τα διαβατήριά τους, λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν για την πατρίδα τους.

Απεγνωσμένοι και με δάκρια στα μάτια, περιγράφουν την ταλαιπωρία τους σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης, οι οποίοι ενημερώνουν με τη σειρά τους το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Παράλληλα, επαγγελματίες εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους με φόντο τα περιστατικά διαρρήξεων, τα οποία είναι αυξημένα και ενώ βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής σεζόν. «Θα πρέπει να ληφθούν μέτρα από την Αστυνομία» γιατί το… κακό έχει παραγίνει, τονίζουν μεταξύ άλλων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button