ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ρέθυμνο: Σοκ με τον καθηγητή του Πειραματικού που χτυπήθηκε από ρεύμα – Κινητοποίηση στη σκιά του σοβαρού ατυχήματος (vid)

ακρόαση άρθρου

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Σοκ με τον καθηγητή του Πειραματικού που χτυπήθηκε από ρεύμα – Κινητοποίηση στη σκιά του σοβαρού ατυχήματος (vid)

Κραυγή αγανάκτησης από τη σχολική κοινότητα του Πειραματικού Σχολείου Ρεθύμνου

  • Σοκ σε σχολείο: Καθηγητής χτυπήθηκε από ρεύμα εν ώρα μαθήματος
  • Πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο ο εκπαιδευτικός που χτυπήθηκε από ρεύμα
  • Για μάθημα σε παλιό και ακατάλληλο κτίριο κάνει λόγο η ΕΛΜΕ Ηρακλείου

Σοκαρισμένη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα του Ρεθύμνου από το περιστατικό με τον καθηγητή του πειραματικού σχολείου που χτυπήθηκε από ρεύμα μπροστά στα έντρομα μάτια των μαθητών του.

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου εκφράζει τον τεράστιο προβληματισμό της κάνοντας λόγο για ένα σχολείο παλιό που είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.

Παρά την σοβαρότητα αλλά και επικινδυνότητα του περιστατικού ο εκπαιδευτικός στάθηκε τυχερός ωστόσο παρέμεινε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Καθώς πήγαινε να βάλει στην πρίζα έναν υπολογιστή στο Εργαστήριο Πληροφορικής. Εν ώρα μαθήματος. Μπροστά στα παιδάκια. Και τινάχθηκε τρία μέτρα πίσω και προσγειώθηκε πάνω σε ένα θρανίο. Και πάρ’ το κάτω και το θρανίο, πάρ’ τον κάτω και τον δάσκαλο. Και τα παιδάκια σε σοκ. Και ευτυχώς, ήρθε άμεσα το ασθενοφόρο και τον πήγε στα επείγοντα. Και θα περάσει, απόψε, τη νύχτα του μέσα ο δάσκαλος. Στο νοσοκομείο. Και ξέρετε γιατί; Γιατί το κτήριο που μας δώσατε να κάνουμε το μάθημα είναι προπολεμικό.

Κλμάκιο του δήμοι επισκέφθηκε το σχολείο, ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ήδη και η επιθεώρηση εργασίας με τους εκπαιδευτικούς να ζητούν άμεσες παρεμβάσεις για την θωράκιση της ασφάλειας.

Στην σκιά του σοβαρού ατυχήματος αύριο το μεσημέρι η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου πραγματοποιεί κινητοποίηση έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button