Κεντρική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Πλανόδιος μουσικός παίρνει κάρτα από ΑΤΜ! (φωτο)

 

Πρόκειται για τον μουσικό, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται καθημερινά δίπλα από την Εθνική Τράπεζα στην Αριστοτέλους  και παίζει λύρα περιμένοντας κάποια χρήματα από τους περαστικούς.

 

Σήμερα το μεσημέρι, μια γυναίκα περίπου 50 ετών πλησίασε το ΑΤΜ για να πραγματοποιήσει μια ανέπαφη συναλλαγή αλλά ξέχασε την τραπεζική της κάρτα πάνω στο μηχάνημα.

Ο πλανόδιος μουσικός εκμεταλλευόμενος την αφηρημάδα της, άρπαξε την κάρτα και την χρησιμοποίησε πραγματοποιώντας αγορές αξίας 160 ευρώ, ανώτατο ημερήσιο όριο το οποίο είχε ορίσει η παθούσα!

Ευτυχώς η 50χρονη είδε αμέσως τα μηνύματα από την εφαρμογής e-banking που απεστάλησαν στο κινητό της, αντιλήφθηκε την κλοπή και ενημέρωσε τους αστυνομικούς του τμήματος Λευκού Πύργου, οι οποίοι τον συνέλαβαν.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα
τελευταία νέα
από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΒΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑΡΑ

Είναι η Βάσια Γκανάρα, φοιτήτρια Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία καθώς από μικρό παιδί τις άρεσε να αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες της Άρτας, απ’ όπου και κατάγεται. Αγαπά τα εξωτερικά ρεπορτάζ καθώς όπως λέει η ίδια “ολα στη δημοσιογραφία ειναι δρόμος και έρευνα… “

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button