Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Μυτιλήνη: Γιορτή της μητέρας στα Τσαμάκια- «Τρέξε για την Ζωή» με τους Lesvos Runners

Ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου Lesvos Runners συνδιοργανώνει με τον Δήμο Μυτιλήνης, την 3η Γιορτή της Μητέρας «Τρέξε για την Ζωή» την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11.00 π.μ. στα Τσαμάκια.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τρέξιμο ή περπάτημα μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα και στοχεύει στην ανάδειξη της αξίας της ημέρας, των ωφελειών στην υγεία από την άσκηση, στην προαγωγή του αθλητικού μη ανταγωνιστικού πνεύματος, καθώς επίσης και στην προβολή και ανάδειξη της περιοχής Τσαμάκια ως χώρου ψυχαγωγίας, αθλητισμού και πολιτισμού στην καρδιά της πόλης της Μυτιλήνης.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: ΡΟΖ Δύναμη: Σύλλογος Γυναικών με Νεοπλασία και Φίλων Εθελοντών, Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου, Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, Συνεξέλιξη – Σύλλογος γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό, Κέντρο ΑμεΑ Κυψέλη, Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Λέσβου, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης, Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, Σύλλογος Kαταστημάτων Eστίασης και Ψυχαγωγίας Μυτιλήνης «ΑΣΠΙΔΑ», Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Μυτιλήνης, Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Μυτιλήνης, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού-Τοπικό Τμήμα Μυτιλήνης, Φλόγα Λέσβου – Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου ‘Ο Μωριάς’.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν: Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Λέσβου, Χαμόγελο του Παιδιού Λέσβου, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Μυτιλήνης. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Επιμελητήριο Λέσβου, το Cine Φυτόπολις και το ζαχαροπλαστείο Πανταζή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button