Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Πανσαμιακή επιτροπή Ειρήνης: Με επίκαιρα και φέτος συνθήματα η πορεία ειρήνης

Tην καθιερωμένη της πορεία πραγματοποιεί και φέτος η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, την Κυριακή, 21 Απριλίου με τα επίκαιρα συνθήματα που κάθε χρόνο διαφοροποιούνται.

Στις 11 το πρωί της Κυριακής το ραντεβού έχει δοθεί στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου στη Ζερβού με πορεία ως την Πλατεία Πυθαγόρα, την ίδια στιγμή που θα βρίσκονται σε εξέλιξη η μεγάλη Μαραθώνια Πορεία στην Αττική και παρόμοιες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Στην συγκέντρωση στην Πλατεία Πυθαγόρα θα υπάρχει Έκθεση έργων των μαθητών των σχολείων της Σάμου που πήραν μέρος στην πρωτοβουλία με τίτλο «Ζωγραφίζοντας για την Παλαιστίνη».Θα ακολουθήσει ομιλία από μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με αντιπολεμικά τραγούδια από τους Σταύρο Κουτράκη, Νανά Νικολάου και Δημήτρη Σοφιανό.

Στις εκδηλώσεις θα πάρει μέρος πολυπληθής ομάδα Τούρκων συναγωνιστών από την Επιτροπή Ειρήνης Σμύρνη. Με τα σύννεφα μιας γενικευμένης σύρραξης στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή να πυκνώνουν, η Πανσαμιακή Επιτροπή καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν, θεωρώντας ότι είναι χρέος όλων να ξεσηκωθούν και να απαιτήσουν μεταξύ άλλων να μην υπάρχει καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στους πολέμους στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή, να επιστρέψουν άμεσα η φρεγάτα Ύδρα και οι στρατευμένοι μας από την Ερυθρά Θάλασσα και από όπου αλλού βρίσκονται εκτός συνόρων.

Να σημειώσουμε, ότι θα δρομολογηθούν πούλμαν για τους συμμετέχοντες με ώρες και τόπο αναχώρησης:9:30’ το πρωί από Μαραθόκαμπο.10 το πρωί από το πάρκινγκ δίπλα από Σ/Μ Κρητικός, με στάσεις στα χωριά της διαδρομής για όποιους θέλουν να επιβιβαστούν.10:30’ από το Γεφυράκι στο Βαθύ (παραλιακό πάργκινγκ).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button