ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έτσι έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Κακού Όρους που σκοτώθηκε η 26χρονη Μαρίνα (vid)

Έκκληση για τήρηση των μέτρων οδικής προστασίας έκανε ο διοικητής της τροχαίας Ηρακλείου

Δεν έχει τέλος το αίμα στην άσφαλτο, αφού μία ακόμη νεαρή γυναίκα μόλις 25 ετών βρήκε τραγικό θάνατο χθες μετά τα μεσάνυχτα, όταν η μηχανή που επέβαινε ως συνεπιβάτιδα προσέκρουσε στο προπορευόμενο όχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο  ύψος του Κακού Ορους στο Ηράκλειο επί του ΒΟΑΚ, ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο 47χρονος οδηγός της μηχανής. Συνολικά από την αρχή του χρόνου έχουν καταγραφεί στην Κρήτη 17 θάνατοι από το τροχαία, με τον Απρίλιο να αναγορεύεται ως τον χειρότερο μήνα, με συνολικά οκτώ θύματα της ασφάλτου. 

Η σύγκρουση της μοτοσυκλέτας πάνω στο όχημα που προπορευόταν ήταν σφοδρή, και τραγική συνέπεια  είχε τον  θάνατο της άτυχης 25χρονης που ήταν συνεπιβάτιδα στη μηχανή. 

Το νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τετάρτης επί του ΒΟΑΚ στο ύψος του Κακού Όρους, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από το τμήμα τροχαίας του Βόρειο Οδικού Άξονα,η  μηχανή έπεσε πάνω στο ΙΧ. 

Στο σημείο επικράτησε πανικός, αφού από τη σύγκρουση νεκρή ήταν η νεαρή γυναίκα, σοβαρά τραυματίας ο οδηγός της μηχανής και ελαφρύτερα η οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου η οποία είχε υποστεί και σοκ. 

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, ωστόσο για την 25 χρονη που όπως και ο οδηγός της μοτοσυκλέτας φορούσε κράνος, ήταν ήδη αργά. 

Έκκληση για τήρηση των μέτρων οδικής προστασίας έκανε ο διοικητής της τροχαίας Ηρακλείου που αναφερόμενος στα αυξημένα τροχαία, είπε ότι απαιτείται μέριμνα, σοβαρότητα και προσοχή ενόψει ενός καλοκαιριού που η τουριστική κίνηση αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη και από την περσινή. 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button