ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Οι… περιπέτειες του Πύρρου Δήμα με τις πάνες του μωρού και η συγκίνηση για την πρώτη του γυναίκα (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Οι… περιπέτειες του Πύρρου Δήμα με τις πάνες του μωρού και η συγκίνηση για την πρώτη του γυναίκα (vid)

Ο Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμος για… όλα στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»

Το μήνυμα αυτό έστειλε ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας, ο οποίος στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο νησί μας βρέθηκε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV.

Ο σπουδαίος αθλητής μίλησε για την ανάγκη στήριξης του σχολικού αθλητισμού, για τις προβληματικές αθλητικές υποδομές, αλλά και για την φλόγα και διάθεση που πρέπει, όπως είπε να έχει κάθε παιδί μέσα του, για να πορευτεί στο μακρύ, επίπονο, απαιτητικό ”ταξίδι” του αθλητισμού.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο Πύρρος Δήμας δεν δίστασε να προχωρήσει και σε πιο… χαλαρές, απολαυστικές εξομολογήσεις για την οικογενειακή του ζωή. Περιέγραψε χαρακτηριστικά τον… διαφορετικό Πύρρο Δήμα όπως θα τον δει κανείς στο σπιτικό του με την οικογένεια του, εξιστορώντας και περιπέτειες με τις πάνες του… μωρού!

Στο κάδρο της συζήτησης βρέθηκε και η πολιτική, και το σενάριο της υποψηφιότητας του στις ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία, με τον ίδιο να σημειώνει πως τον ενδιαφέρει αλλά τον τελικό λόγο, όπως είπε, τον έχει το κόμμα και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο: 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button