ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Βόλος: Άνδρας υπέστη ανακοπή ανήμερα του Πάσχα

Μια δωρεά απινιδωτή έσωσε την ημέρα της Λαμπρής την ζωή ενός συνανθρώπου μας στο Διμήνι. Πριν 2 μήνες οικογένεια που έχασε σε νεαρή ηλικία τον πολυαγαπημένο γιο τους Άλκη δώρισε στη μνήμη του, στον Αθλητικό Σύλλογο ΑΙΣΩΝΑ Διμημίου έναν απινιδωτή!

Την ημέρα του Πάσχα επισκέπτης στο χωριό σε φιλικό σπίτι έπαθε ανακοπή. Κοντά του από τύχη βρισκόταν ο γιος του που του πρόσφερε άμεσα πρώτες βοήθειες κάρπα. Σε ασύλληπτο χρόνο η ιδιοκτήτρια του Γυμναστηρίου και Αθλητικού Συλλόγου Αίσωνας κα Νέλη Κόκοβα, και ο αδερφός της Δημήτρης Κόκοβας με βοήθεια του απινιδωτή τον επανέφεραν στη ζωή μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο!

Να σημειωθεί ότι μετά την παραλαβή της δωρεάς η κα Κόκοβα, οργάνωσε σεμινάριο πρώτων βοηθειών στη Σχολή για τους μαθητές και κατοίκους του Διμηνίου με αποτέλεσμα κάποιοι που έτρεξαν να βοηθήσουν να είναι γνωστές κάρπα και χρήσης του μηχανήματος της ζωής!

Ο άνθρωπος νοσηλεύεται καλά στην υγεία του στο Αχχιλοπούλειο Νοσοκομείο χάρη στη Δωρεά και τη σωστή γνώση πρώτων βοηθειών που έλαβε από τη πρώτη στιγμή!!! Θερμά συγχαρητήρια στον Δωρητή και στην κα Κόκοβα που με τη βοήθεια του απινιδωτή έσωσε μια ανθρώπινη ζωή!!!

πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button