ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νέα τηλεφωνική απάτη στο Ηράκλειο: 54χρονος θα επένδυε χρήμα στη Μεγάλη Βρετανία αλλά έχασε 10.500 ευρώ

Με αριστοτεχνικό τρόπο άγνωστος άνδρας παραπλάνησε τον 54χρονο ότι θα έβγαζε πολύ χρήμα εάν επένδυε τα χρήματά του σε χρηματιστηριακή στη Μεγάλη Βρετανία

Πείστηκε από το τηλέφωνο από έναν επιτήδειο ότι επενδύοντας τα χρήματά του σε χρηματιστηριακή στη Μεγάλη Βρετανία θα έβγαζε πολύ χρήμα. Ο λόγος για έναν 54χρονο στο Ηράκλειο που έλαβε τηλεφώνημα αρχές Μαρτίου από έναν άγνωστο, ο οποίος του εμφανίστηκε ως υπάλληλος μεγάλης χρηματιστηριακής εταιρείας και με ευρηματικό τρόπο τον έπεισε να του μεταφέρει μέσω λογαριασμού χρήματα για μεγάλη επένδυση στην Αγγλία. 
Ο 54χρονος, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, κατέθεσε το ποσό των 10.500 ευρώ στον άγνωστο, περιμένοντας να δει αποτέλεσμα. Εις μάτην όμως, καθώς οι μέρες περνούσαν και δεν είχε κανένα νέο από το… μέτωπο της δήθεν επένδυσής του. 
Μόλις κατάλαβε περί τίνος πρόκειται, δηλαδή ότι εξαπατήθηκε, έσπευσε χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου και κατήγγειλε το περιστατικό, μήπως και βρεθούν με τη συμβολή της Αστυνομίας τα ίχνη του απατεώνα. Πλέον, οι αστυνομικοί επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, με αφετηρία τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο κατατέθηκαν τα χρήματα. 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button