Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Επίσκεψη Ηλία Σανίδα στην Πασχαλινή Αγορά της Λαμίας

Την εμπειρία του από την επίσκεψη στην Πασχαλινή Αγορά της Λαμίας και ιδιαίτερα στην πλατεία Πάρκου, μοίρασε ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ηλίας Σανίδας.

Όπως αναφέρει: «Η μέρα μας σήμερα ξεκίνησε με χρώματα, χαμογελαστά πρόσωπα και γλυκές δημιουργίες!

Μια ανάσα από την Μ. Εβδομάδα είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε την Πασχαλινή αγορά στη πλατεία Πάρκου στη Λαμία και να συμμετέχουμε και εμείς στη προσπάθεια τους, αγοράζοντας χειροποίητα δώρα για τους αγαπημένους μας, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον σύλλογο “Συν στον Άνθρωπο”, την πρόεδρο Μαίρη Δούμα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την “καθιερωμένη” γιορτή της προσφοράς και της αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο μας, με την Πασχαλινή Φιλανθρωπική Αγορά “Ω Γλυκύ μου Έαρ”, καθώς επίσης και όλους τους συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης που συμμετείχαν στη Πασχαλινή αγορά με όμορφες δημιουργίες και τελικό στόχο τα παιδιά.

Πολλά συγχαρητήρια και στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας, τον πρόεδρο Ηλία Κεφαλά και τα μέλη του Δ.Σ. για το μοναδικό Πασχαλινό Πάρκο που ετοίμασαν στη πλατεία Πάρκου. Ένα θεματικό πάρκο με Πασχαλινές εικόνες και χρώματα που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους!

 

 

Καλή Μ. Εβδομάδα!».

 

The post Επίσκεψη Ηλία Σανίδα στην Πασχαλινή Αγορά της Λαμίας appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button