ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Μπλόκο αγροτών απέκλεισε συμβολικά με τα τρακτέρ την ε.ο. Τρικάλων

Πριν από λίγη ώρα αγρότες της ευρύτερης περιοχής Καρδίτσας και Τρικάλων, προέβηκαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Ε.Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας στο ύψος του Αγνατερού.

Στο σημείο βρέθηκε και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Α.Δ. Καρδίτσας κ. Στέλιος Μπιλιάλης ο οποίος διαπραγματεύτηκε με τους αγρότες για να ανοίξει ο δρόμος.

Για όση ώρα Ε.Ο. ήταν αποκλεισμένη, η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν από παράπλευρη οδό.

Αγανακτισμένοι οι αγρότες βλέπουν πλέον ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες για να ζήσουν τις οικογένειες τους, με τα διαχρονικά προβλήματα να τους βαραίνουν και τώρα ήρθαν και οι καταστροφικές πλημμύρες να συμπληρώσουν το παζλ της κατάρρευσης τους.

Αμέσως μετά τηn κινητοποίηση των αγροτών στην Βασιλική Καλαμπάκας, ο Νίκος Σαλέπης βρέθηκε και στο Αγναντερό, όπου συνομίλησε με τους αγρότες καταγράφοντας πλάνα από την κινητοποίηση.

Δείτε το σχετικό αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr με τις δηλώσεις που έκανε στον Νίκο Σαλέπη το μέλος της επιτροπής αγώνα Χρήστος Τσιαφίτσας, καθώς και άλλοι αγρότες, οι οποίοι δήλωσαν πως ο αγώνας τώρα ξεκινά και δεν θα κάνουν πίσω!

Δείτε βίντεο:

Πηγή: trikalaola.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button