ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Με ήττα αποχαιρέτησε την κανονική διάρκεια ο ΝΟΧανίων

Στα play out η παραμονή της ομάδας στην Α1 πόλο των Ανδρών…

 Με ήττα αποχαιρέτησε τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο για το πρωτάθλημα της Α1 ο ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES, γνωρίζοντας την ήττα, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ με 11-9.

Στο σημαντικό παιχνίδι που διεξήχθη την Τετάρτη το μεσημέρι στο κολυμβητήριο Χανίων για την 8η και τελευταία αγωνιστική της β’ φάσης η ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη ήθελε τη νίκη για ν’ αποκτούσε το πλεονέκτημα έδρας στα play out, ωστόσο παρά την προσπάθεια που κατέλαβε ειδικότερα στην τρίτη περίοδο για να γυρίσει το σκορ δεν μπόρεσε ν’ αποφύγει την ήττα.

Ετσι, η παραμονή στην κατηγορία σε μια δύσκολη χρονιά φέτος για το ΝΟΧ θα κριθεί στις αναμετρήσεις με αντίπαλο τον ΝΟ Πατρών οι οποίες ξεκινούν άμεσα και θα κριθούν για λογαριασμό της ομάδας που θα φτάσει πρώτη τις δύο νίκες.Το πλεονέκτημα έδρας θα έχει η ομάδα της Πάτρας.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1, το οποίο μεγάλωσε για λογαριασμό της στη δεύτερη περίοδο η οποία ολοκληρώθηκε με 7-4. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν, δείχνοντας ότι μπορούσαν να γυρίσουν το ματς, χωρίς όμως να καταφέρουν να περάσουν μπροστά στο σκορ, ενώ στην τελευταία περίοδο η ΑΕΚ παρουσιάστηκε πιο αποφασιστική, φτάνοντας έτσι στη νίκη.

Ο Γκουσάροβ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον ΝΟΧ ενώ για την ΑΕΚ τα περισσότερα γκολ (3) πέτυχε ο Βούκσεβιτς.

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-5, 3-1, 2-3

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Βαγγέλης Βλαζάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 2, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης 1, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ 4, Τσιστράκης 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Ζουζούνης, Τζανακάκης.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Ασβέστης, Βέκκος 2, Σταμέλος, Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς Αρ., Παππάς 1, Φωτεινάκης, Σιαμάς Παν., Τουρκομένης 1, Στελλάτος, Αράγια 1, Βούκσεβιτς 3, Παρτσόγλου, Μαρινάγης 2
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button