ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Με άρωμα Κρήτης το νέο Δ.Σ. του ΕΛΓΑ

Πρόεδρος του Οργανισμού παραμένει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Με “άρωμα” Κρήτης το νέο Δ.Σ. του ΕΛΓΑ, με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος όρισε ως προσωρινό αντιπρόεδρο τον καθηγητή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) Χρήστο Φλώρο, με διάρκεια θητείας ως 6 μήνες έως ότου επιλεγεί αντιπρόεδρος.

Ο δρ. Χρήστος Φλώρος είναι μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ). Είναι καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (ΛΟΧΡΗ) της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΕΔΟ) του ΕΛΜΕΠΑ και διευθυντής των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών στη “Λογιστική και Ελεγκτική” και στη “Χρηματοοικονομική Διοίκηση”. Επίσης, είναι διευθυντής του θεσμοθετημένου Ερευνητικού Εργαστηρίου στη “Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση” (LAFIM), καθώς και διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομικής Ανάλυσης, Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού του ΠΑΚΕΚ. Επίσης, κατέχει τη θέση άμισθου ειδικού συμβούλου του αντιπεριφερειάρχη Κρήτης στον τομέα που σχετίζεται με θέματα διασύνδεσης με Ερευνητικά και Ακαδημαϊκά Ιδρύματα (από Ιανουάριο 2024).

Πρόεδρος του Οργανισμού παραμένει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Εκπρόσωπος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ορίστηκε η δικηγόρος Αργυρώ Αργύρη, με αναπληρωτή της τον Δημήτριο Δελημήτη.

Τακτικό μέλος ορίστηκε η Αικατερίνη Δαρδαμάνη, με αναπληρώτριά της την Ειρήνη Τάτση του Ηλία, υπάλληλο του ίδιου κλάδου, ειδικότητας και υπουργείου. Τακτικό μέλος ορίστηκε ο Σπυρίδων Ρίζος, με αναπληρωτή του τον Βασίλειο Δελησταμάτη.

Η θητεία των ανωτέρω διοριζόμενων μελών λήγει στις 19/11/2025.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button