ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μανόλης Σκύβαλος: «Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας»

Την δικιά του συγνώμη στον κοσμό του ΑΟΑΝ ζήτησε χθες ο προπονητής της ομάδας Μανόλης Σκύβαλος. 

Ο έμπειρος τεχνικός στην συνέντευξη τύπου, τόνισε ότι η ομάδα ήταν σε κακή ημέρα χωρίς να μπορέσει να δώσει την εξήγηση.

Παράλληλα εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για όλα όσα γίνονται στο πρωτάθλημα τις τελευταίες αγωνιστικές, τονίζοντας ότι κάποια σωματεία έχουν γίνει Μπαρτσελόνα και κάποια άλλα παίζουν με 14 παίκτες εναντίον 11.

Ακόμα εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον ΑΟΑΝ και εξέφρασε την πίστη του ότι στο τέλος η ομάδα θα καταφέρει τον στόχο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πολλά πράγματα φταίξανε. Αυτό που θέλω να κάνω από την μεριά μου είναι να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο γιατί ήταν διψασμένος, ήρθε στο γήπεδο να δει την ομάδα στην φυσική της έδρα μετά από καιρό και εμείς με την απόδοση μας δεν τους δώσαμε καμία χαρά, δεν τους δώσαμε τίποτα.

Η απόδοση μας ξεκάθαρα ήταν κάτω από το αναμενόμενο. Δεν περιμέναμε ούτε εμείς οι ίδιοι να έχουμε τέτοια απόδοση, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί, πολλά παιδιά ήταν σε κακή ημέρα.

Δεν έχουμε να κάνουμε και πολλά πράγματα, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία κάποιες ομάδες που δεν ξέρω και εγώ πόσα ματς έχουν να κερδίσουν, δεν ξέρω πως θα ακουστεί πως θα το πω γίνονται Μπαρτσελόνα, κάποιες ομάδες παίζουν 14 εναντίον 11.

Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, γιατί είμαστε καθαροί και το αποδεικνύει κάθε Κυριακή μέσα στο γήπεδο και πρέπει να καταλάβουμε όλοι στο αγωνιστικό τμήμα, η διοίκηση, ο κόσμος ότι είμαστε μόνοι μας και απέναντι μας έχουμε δυστυχώς πολλούς. Ξανά λέω είμαι υπερήφανος για το πως λειτουργεί η ομάδα μου και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, θα το υπερασπιστούμε ως το τέλους και στο τέλος όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button